YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Alma ja ilmapallo

Lehtinen, Nora

Lämmin tarina pienestä Almasta ja suurista kysymyksistä, joihin ei aina ole vastauksia.

Alma on saanut punaisen ilmapallon. Se on ihaninta mitä hän tietää. Eräänä päivänä kuitenkin tapahtuu jotakin odottamatonta.

Alma rakastaa punaista ilmapalloaan. Hän ottaa sen mukaan päiväkotiin ja illalla sängyn viereen. Eräänä päivänä ilmapallo karkaa. Siitä tulee hirveän surullinen päivä. Ja myös hirmuisen hieno päivä. Päivä, joka kuljettaa Alman suuren veden äärelle, kallioiden koloihin ja tähtitaivaan alle. Matkalle kaupungin ylle, ehkä avaruuteen asti!

Tarinaa siivittää palkitun kuvittajan Erika Kallasmaan upea kuvitus.

Nora Lehtinen on kirjailija, joka kirjoittaa lapsille ja nuorille kaikenlaista kirjallisuutta, niin satuja, loruja, seikkailukertomuksia kuin selkotarinoitakin. Erityisluokanopettajataustansa vuoksi hän on erikoistunut selkokieliseen, toiminnalliseen ja osallistavaan tarinankerrontaan.

Erika Kallasmaa on palkittu kuvittaja, kuvataiteilija ja graafinen suunnittelija (TaM). Hänen työnsä ulottuu kirjoista teatteriin, televisioon, puistoihin ja arkkitehtuuriin. Kallasmaa on opettanut Aalto-Yliopistossa ja vuonna 2013 hänet palkittiin Kuvitustaiteen valtionpalkinnolla.

 

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524100168
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.