YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Siivousta ja sydämen asioita

Velling, Hanna

Kaaoksen kesytystä ja sydämen syväpuhdistusta

Hanna Vellingin hyväntuulisessa Siivousta ja sydämen asioita -romaanissa kolmikymppinen nainen perustaa kotisiivousyrityksen, jonka myötä hänen oman elämänsä järjestys menee aivan uusiksi

Suvi Sademaa rakastaa kahta asiaa: siivoamista ja onnellisia elämäntarinoita. Suututettuaan työpaikkansa siivoojan hän päättää iskeä kaksi kärpästä, ilon ja hyödyn, yhdellä pölyrätin huiskauksella ja pestautuu illoiksi siivoustöihin.

Tyhjiä toimistoja mopatessa pöydille jätetyistä tavaroista kehräytyy Suvin mielessä monta onnellista elämäntarinaa. Kun Suvi lopulta päätyy perustamaan oman yrityksen ja siistimään ja järjestämään myös koteja, hän tulee sukeltaneeksi päistikkaa asiakkaidensa oikeisiin elämäntarinoihin, heidän mutkikkaaseen arkeensa. Mutta mahtuuko Suvin oma tarina sydämen asioineen näihin koteihin? Edes siihen yhteen, jossa on yleensä paikalla vain janoinen rahapuu?

Hanna Velling tunnetaan lämminhenkisistä romaaneistaan, joissa hän kuvaa ihmissuhteita raikkaasti ja oivaltavasti. Tällä kertaa tarinassa on mukana aimo annos hyvää mieltä ja tolkun järjestystä, joka toisinaan kääntyy suloisesti solmuun.

Hanna Velling (s.1969) on helsinkiläinen kirjailija, joka työskentelee myös copywriterina, vapaana toimittajana ja tarinankertojana. Keväällä 2024 ilmestyvä Pieni puoti Punavuoressa on hänen viides romaaninsa. Aiemmin Vellingiltä ovat ilmestyneet teokset Kirjosieppo, Kutsumaton, Välikausia sekä Siivousta ja sydämen asioita.

Kirjoittamiselta liikenevän ajan Velling käyttää lukemiseen, mökkeilyyn ja kävelylenkkeihin pienen koiransa kanssa, mutta silloinkin ajatukset uppoutuvat usein tarinoihin, jotka ovat vielä kirjoittamatta.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789524033299
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.