YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Peili

Peili

Fitzek, Sebastian

Älä pelkää - paitsi itseäsi

Sebastian Fitzekin Peili on karmiva trilleri murhasta epäillystä naisesta, joka ei muista lähimenneisyyttään

Hannah Herbst on Saksan arvostetuimpia ihmismielen ja -käytöksen tuntijoita. Poliisin neuvonantajan roolissa hän on auttanut lukuisissa kuulusteluissa ja tutkinnoissa päättelemään, kuka epäillyistä puhuu totta ja kuka valehtelee.

Eräs lainkuuliainen kansalainen on murhannut raa’asti koko perheensä pientä Paul-poikaa lukuun ottamatta. Murhaaja on tunnustanut rikoksensa videolle ja paennut juuri vankilasta. Poliisi pelkää hänen yrittävän etsiä Paulin käsiinsä saattaakseen julmat aikeensa loppuun.

Totuus ei kuitenkaan ole näin yksinkertainen, sillä videolla tekonsa tunnustanut vankikarkuri on Hannah Herbst itse. Ja hänen lähimuistinsa on pyyhkiytynyt kokonaan pois.

Sebastian Fitzekin hyytävä trilleri Peili on pulssia kiihdyttävä kujanjuoksu, jossa murhasta epäilty nainen ei voi luottaa edes omaan muistiinsa. Vai voiko sittenkin?

Sebastian Fitzek (s. 1971) on Saksan kaikkien aikojen menestynein ja lukuisia kirjallisuuspalkintoja niittänyt jännityskirjailija. Hänen kirjansa löytyvät vuosi toisensa perään myydyimpien kirjojen listan kärkipäästä. Fitzekin kirjoja on myyty yli 13 miljoonaa kappaletta 36 maassa. Bazar on julkaissut häneltä suomennettuina teokset Potilas, Matkustaja 23, Ikkunapaikka 7A, Terapia, Sielunmurskaaja ja Soittolista. Marraskuussa 2023 ilmestyy suomeksi Unissakävelijä ja keväällä 2024 Peili.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524032315
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.