YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kaikki valo maailmassa

Kuulasmaa, Risto

"Timanttinen kiteytys, valonlähde." - Esa Saarinen

Kaikki valo maailmassa on Risto Kuulasmaan holistinen filosofinen katsaus ihmisyyteen.

Media-alan yrittäjä ja valmentaja Risto Kuulasmaa kutsuu sinut lähtemään uteliaasti mukaan pohtimaan ihmisyyden peruskysymyksiä. Mikä yhdistää henkisiä ja filosofisia perinteitä? Mitä on tietoisuus? Kuinka voimme vapautua kärsimyksestä matkalla kohti kestävää rauhaa ja onnellisuutta?

Kirjassa käsitellään monia elämän osa-alueita, kuten viisautta, taidetta, rahaa, uskontoja ja kuolemaa. Kaikki valo maailmassa tarjoaa näkökulman kasvuun ja laajentumiseen ihmisenä. Se auttaa hahmottamaan itseä kokonaisuuden osana, rakkauden ja erillisyyden kokemusten välimaastossa.

Risto Kuulasmaan Kaikki valo maailmassa aloittaa uuden Hidasta viisautta -sarjan, jossa tutkitaan maailmaa ja ihmisenä olemista elämänfilosofisella otteella.

Risto Kuulasmaa (s. 1978) on kestävän kasvun yrittäjä ja valmentaja, jota kiinnostavat merkitys, muutos ja laajentuminen. Hän on työskennellyt tuottajana, ohjaajana ja strategina muun muassa Duudsonien ja Docventuresin taustalla sekä Ylen television ja Areenan julkaisupäällikkönä. Lisäksi hän on osaperustanut tubettajatapahtuma Tubeconin sekä Finnish Flow’n, joka järjestää ohjelmaa Davosin talousfoorumin yhteydessä. Kuulasmaa perheineen asuu Amsterdamissa.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524031332
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 173

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.