Meidän suvun miehet - Meie suguvõsa mehed

Iivari, Heidi

Meidän suvun miehet / Meie suguvõsa mehed on Heidi Iivarin toinen kaksikielinen runokokoelma. Teoksen nimiruno on liikuttanut kuulijoita ja lukijoita yli sukupolvien ja maiden rajojen. Se valittiin myös Tarton edustajaksi UNESCON kirjallisuuskaupunkien Slam-O-Vision-lavarunouskilpailuun vuonna 2020.  

Heidi Iivari on tartonsuomalainen runoilija, joka kirjoittaa ja esiintyy suomeksi ja viroksi. Iivari oli Viron lavarunouskilpailun finalisti vuonna 2018. Hänen esikoisrunoteoksensa Tarton sarjarakastaja / Tartu sariarmastaja (Enostone, 2021) sai sekä kriitikoilta että lukijoilta innostuneen vastaanoton, ja siitä on otettu jo toinen painos. 

Meidän suvun miehet / Meie suguvõsa mehed on Heidi Iivari teine kakskeelne luulekogu. Kogumiku nimiluuletus on puudutatud kuulajaid ja lugejaid erinevates põlvkondades ja riikides. Nimiluuletus valiti ka esindama Tartut UNESCO kirjanduslinnade lavaluulevõistlusele Slam-O-Vision 2020. aastal. 

Heidi Iivari on tartusoomlasest luuletaja, kes kirjutab ja esineb soome ja eesti keeles. Iivari on Eesti lavaluulefinalist 2018. aastal. Tema esikkogu Tarton sarjarakastaja / Tartu sariarmastaja (Enostone, 2021) võtsid innustunult vastu nii kriitikud kui ka lugejad ja sellest on ilmunud juba teine trükk.  

Kustantaja: Enostone
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523990951
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 82

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.