YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Me Poroset (Me Otukset 4)

Laakso, Hannu

Millainen on pienen poronvasan ensimmäinen vuosi? Pohjoista luontoa kaikkina vuodenaikoina hehkuva, upein luontokuvin kuvitettu Me Poroset innostaa lapsia lukemaan ja vahvistaa heidän luontosuhdettaan.

Toukokuussa - elämänsä ensimmäisten tuntien aikana - pikkuporo kammertautuu jaloilleen ja ottaa vaappuvia ensiaskeleitaan emonsa vierellä. Alkaa suuri seikkailu kohti aikuisuutta. Millaista on pienen poronvasan elämä? Mitä kaikkea voi tapahtua, kun vasa kasvaa aikuiseksi poroksi? Ja mitä kaikkea porovasan kiehtovaan elinpiiriin kuuluu?

Helppolukuinen tarinallinen tietokirja sopii kaikenikäisille eläinten ystäville. Me Otukset -sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Me Kettuset (2020), Me Karhuset (2021), Me Hukkaset (2022) ja Me Lintuset (2023). Hannu Laakso sai sarjasta Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon vuonna 2023. Hän on voittanut myös yli 120 kansainvälistä valokuvapalkintoa.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523934184
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 58

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.