YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Hurja Hantta

Schlizewski, Wilma & Lotila, Sami

Tämän naisen suomalaiset oppivat tuntemaan Hannele "Hantta" Krausena, hyperaktiivisena ideanikkarina, joka tuntui olevan kaikkialla: tv:ssä, mainosmaailmassa, lehtien kansissa ja keskiaukeamilla - ja yhtä aikaa Helsingin kaikissa julkkispippaloissa. Koko kansan puheenaiheeksi hän nousi viimeistään toivottaessaan suorassa tv-lähetyksessä "Helvetin hyvää yötä".

Nykyään Hantta tunnetaan Wilma Schlizewskinä, eikä hän ole vieläkään kesyyntynyt. Matkan varrelle on osunut suhteita, sairauksia, kusettajia ja kuolemanpelkoa, mutta myös suurta rakkautta ja onnistumisia. Wilma elättää itsensä vintage-vaatekauppiaana Helsingissä ja tatuoijana sekä romu- ja lonkerokauppiaana toisessa kotikaupungissaan Tallinnassa. Rinnalleen hän on poiminut Goan-matkaltaan Arskan, itseään puolta nuoremman avomiehen.

Elämäkerrassaan Wilma kartoittaa voittonsa ja tappionsa raivokkaan suorasukaisesti mutta lempeästi ja huumorilla. Kirjassa saavat osansa Wilman elämään keskeisesti vaikuttaneet henkilöt, olivat he sitten herroja tai narreja, managereita, muusikoita tai yritysjohtajia - tai tv-pomoja, jotka pyrkivät hänen pöksyihinsä. Kovimmin Wilma ruoskii kuitenkin itseään, ainoaa ihmistä, jota hän on koskaan pelännyt.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523934139
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.