Pahan piirissä (NOVA 1)

Dahl, Arne

Jännityksen mestarin uuden sarjan henkeäsalpaava aloitus.

Pahan piirissä kiidättää syvälle Ruotsin metsiin jahtaamaan maan vaarallisinta rikollista. Kuka on pahan piirin ytimessä, ja onnistuuko keskusrikospoliisin NOVA-erikoisryhmä löytämään hänet ennen kuin on liian myöhäistä?

Suuren teräskonsernin johtaja kaahaa kohti Tukholmaa. Äkkiä hän menettää autonsa hallinnan ja syöksyy rypsipeltoon. Savuava auto heittelehtii pellossa, kunnes se leimahtaa liekkeihin.

Kun johtaja löytyy kuolleena palaneesta BMW:stään, tapahtumaa pidetään onnettomuutena. Tapahtuu toinen räjähdys, ja rikoskomisario Eva Nyman ymmärtää nopeasti,että meneillään on jotakin suurta. Hän saa viestin, jossa ennustetaan seuraava, paljon pahempi isku. Ja kirjoittajan valitsemat sanat kuulostavat kammottavan tutuilta...

Vihjeet johtavat Nymanin menneisyyteen, traumaan, jonka hän luuli jättäneensä turvallisesti taakseen. Hän on varma, että vain hänen vakaviin rikoksiin erikoistunut NOVA-ryhmänsä pystyy selvittämään, kuka kaiken takana on.

Pahan piirissä tempaa mukaansa jännityksen ja vaaran poluille niin kuin vain Dahlin rikosromaani voi tehdä. Tulet janoamaan tätä lisää!

"Arne Dahl osoittaa jälleen, miten erinomainen, kauniisti kirjoitettu, nautittava ja polttavan ajankohtainen ruotsalainen rikosromaani voi olla."
- Skånska Dagbladet

"Vahva alku Dahlin uudelle sarjalle."
- Dagens Nyheter

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523930810
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.