YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Naisvangit - Rikollisuuden kehä maailman onnellisimmassa maassa

Saarikoski, Sonja

Naisvangit on kirja rikoksesta ja rangaistuksesta,
ihmisestä rikoksen takana ja tapahtumista sen ympärillä. Teos näyttää katkelmia hyvinvointivaltion näkymättömistä todellisuuksista, sieltä missä on totuttu selviämään keinolla millä hyvänsä.

Naisvangit on myös kuvaus laitoksista, vallasta ja sen käytöstä. Mikä vankilan tarkoitus on? Mitä on olla nainen miesten ehdoilla suunnitellussa vankilassa - osana vähemmistön vähemmistöä? Miten vankilassa muuttuu, ja miten vankila itse muuttuu?

Kymmenien vankien kertomuksissa nousevat esiin epäreilut lähtökohdat elämään, traumat, suru ja katumus, mutta myös toivo, tavallisuuden kaipuu, halu aloittaa uudestaan puhtaalta pöydältä.

Laajaan taustatyöhön ja haastatteluihin perustuva
kirja tuo naisvangit ja vankilaelämän lähelle. Saarikoski on seurannut monia kirjansa henkilöitä tiiviisti lähes kolmen vuoden ajan. Ensimmäisen kosketuksensa naisvankilaan hän sai vuonna 2017 Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen juttukeikalla. Kirjan aineistona on ollut myös tuhansia sivuja dokumentteja lastensuojelusta, poliisista, vankilasta ja terveydenhuollosta sekä lukuisia asiantuntijahaastatteluja.

 

Kustantaja: Siltala
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523880719
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 33.58

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.