YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Suomen sodat 1939-1945 - Selviytyminen maailmansodasta

Visuri, Pekka; Kesseli, Pasi; Geust, Carl-Fredrik;

Selkeä ja helppolukuinen kokonaiskuva Suomen sotahistoriasta.

Suomen selviytymistä toisen maailmansodan ajasta on pidetty jopa ihmeenä. Kokeneiden asiantuntijoiden teos selvittää talvisodan, jatkosodan ja Lapin sodan taustoja, poliittisia päätöksiä ja taisteluiden kulkua. Sodasta selviytymiseen tarvittiin johtajien taitoa ja armeijan taistelukykyä sekä kansalta sitkeyttä kestää puutetta ja sodan tuhoja.

Toisessa maailmansodassa kansakunnat taistelivat olemassaolostaan, ja yli 60 miljoonaa ihmistä kuoli sodan johdosta. Suuret armeijat vyöryivät valtioiden yli, ja Eurooppa raunioitui pahasti. Miehittäjät hallitsivat sitten monia maita vielä kymmeniä vuosia.

Suomi menetti alueitaan, ja sadat tuhannet evakot joutuivat siirtymään uusille asuinsijoille. Sodan uhreina noin 96 000 suomalaista kuoli ja saman verran jäi invalideiksi. Kuitenkin sodan päätyttyä itsenäisyys säilyi ja maa pysyi suomalaisten hallussa, eivätkä kotialueet olleet kovin pahasti tuhoutuneet, joten jälleenrakennukselle oli edellytyksiä.

Noista vaikeista ajoista kertova perusteos on tehty yhteistyössä Mikkelissä toimivan Sodan ja rauhan keskus Muistin kanssa. Tavoitteena on yleisen sotahistoriatietouden lisääminen.

Arvostetut sotahistorioitsijat Pekka Visuri, Pasi Kesseli ja Carl-Fredrik Geust ovat julkaisseet useita kirjoja sotavuosista 1939-1945.

 

Kustantaja: Docendo
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523827769
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 92.73

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.