Hengissä, yhä

Hengissä, yhä

Eskola, Meri; Kiiski, Sanna

Muistiinpanoja itsetuhon partaalta.

"Minun on pitänyt hyväksyä se, että itsetuhoisia ajatuksia on", Sanna sanoo.

Televisiotoimittaja Sanna Kiiskellä riittää mielenterveyden diagnooseja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä vakavaan itsetuhoisuuteen. Pahimpina päivinään hän pysyttelee hengissä vain kolmen lapsensa vuoksi.

Sannan omien päiväkirjamerkintöjen lisäksi kirjassa ääneen pääsevät hänen läheisensä, jotka maalaavat kuvan ihmisestä, joka on muutakin kuin potilas: lämmin äiti ja renessanssihahmo, jonka elämään mahtuu myös Tinder-deittejä ja oikeusjuttuja.

"Tiedostan itsetuhoisuuteni ja riskinoton halun. Sairaanhoitajan kanssa on sovittu, että pysyn hengissä. Enimmäkseen teen niin vain lasten vuoksi." - Sanna Kiiski

Toimittaja-kirjailija Meri Eskola (s. 1974) on kirjoittanut tietokirjoja eri aiheista. Hänen esikoisromaaninsa Ehdin rakastaa häntä on tositarina Eskolan äidin itsemurhasta.

Sanna Kiiski (s. 1974) on työskennellyt pitkään toimittajana ja juontajana, muun muassa MTV3:n Huomenta Suomessa ja useilla radiokanavilla. Nykyään hän on yrittäjä.

 

Kustantaja: Docendo
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523827028
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.