YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Lehmilaitumilla
Ei saatavilla

Lehmilaitumilla

Leivo, Mauri

Lehmilaitumilla vie meidät suomalaisten ’savannimaisemien’, lehmilaidunten, äärelle. Tekijä kertoo elävästi kohtaamisistaan erilaisten lehmälaumojen kanssa ja valaisee mielenkiintoisia sekä yllättäviäkin seikkoja näiden isojen vakaiden olentojen käyttäytymisestä ja elämästä. Biologina hän tarkkailee lehmiä kuin mitä tahansa villieläimiä ja nostaa esille monia perustavanlaatuisia kysymyksiä lehmien elämästä. Mitä paljastuu, kun koti- ja tuotantoeläimen kaapu otetaan lehmän yltä? Mitä tiedetään lehmän käyttäytymisestä? Mitä ei tiedetä?

Mauri Leivo on valokuvannut lehmiä yli 20 vuotta. Millaista jälkeä syntyy, kun ammattiluontokuvaaja ryhtyy kuvaamaan kotieläimiä? Taatusti toisenlaista kuin lehmäkirjoissa on totuttu näkemään.

Lehmilaitumilla on myös puheenvuoro lehmien laiduntamisen ja ympärivuotisen ulkoilun puolesta. Laidunnus on lehmän synnynnäinen käyttäytymistarve, olennainen osa lehmuutta, ja sen edut lehmille ovat kiistattomat. Laidunnuksen tulisikin kuulua jok’ikisen lehmän perusoikeuksiin ikään, sukupuoleen tai rotuun katsomatta.

 

Kustantaja: Docendo
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523822917
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 67.42

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.