YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Tarkempia tietoja ei ole

Hytönen, Mikko

Tarkempia tietoja ei ole on fragmentaarinen romaani vallasta ja tiedon rajallisuudesta. Se kertoo eräästä väkivallanteosta, kadonneesta tai ehkä sittenkin kuolleesta kirjailijasta Kari Jermuzista, Vanhasta vakavasta teatterista ja hänestä, joka ajelehtii tilanteesta toiseen. Teoksen nimettömäksi jäävä päähenkilö seikkailee absurdeja piirteitä saavien tapahtumien lomassa joskus kokijana, usein todistajana, ja kohtaa niin väkivaltaa, välinpitämättömyyttä, asunnottomuutta ja vankeutta kuin taidetta ja välittämistäkin. Romaanin kerrontaa leimaa jatkuva epävarmuus siitä, mikä on todellisuutta ja mikä harhaa. Tarkempia tietoja ei kuitenkaan ole - on vain palasia ja keskeneräisyys.

Hyvinkäällä asuvan Mikko Hytösen (s. 1976) arki saa makua kirjojen, kirjoittamisen ja kissojen leikkikentiltä. Hytönen on opiskellut menneisyydessään poliittista historiaa, sosiaalityötä ja kirjoittamista. Häntä kiinnostavat kirjojen, kirjoittamisen ja kissojen lisäksi taiteen eri muodot sekä vallanpitäjät ja vallattomat. Tarkempia tietoja ei ole on Mikko Hytösen esikoisteos.

 

Kustantaja: Aviador
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523812611
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.