YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Ukrainan historia kolmessa vartissa

Tuomikoski, Pekka

Harvalla valtiolla ja sen ihmisillä on historiallisena taakkanaan yhtä paljon kärsimystä kuin Ukrainalla ja ukrainalaisilla. Sijainti idän ja lännen välissä on johtanut siihen, että maa on ollut alituiseen joko sotimisen kohteena tai sotajoukkojen läpikulkureittinä. Maan pääkaupunki Kiova on vanhempi kuin esimerkiksi Moskova, ja tästä syystä venäläinen kulttuuri on paljosta velkaa Ukrainalle.

Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan on herättänyt laajan kiinnostuksen Ukrainan historiaan, kieleen ja kulttuuriin. Kiihkeässä uutisvirran sykkeessä on tarpeen ymmärtää historialliset tosiasiat, jotka ovat tässä ajankohtaisessa teoksessa esitettyinä tiiviissä ja samalla syvällisessä muodosssa.

Pekka Tuomikoski (s. 1975) on liminkalainen tietokirjailija ja toimittaja. Hän on erikoistunut historian ja kansanperinteen popularisointiin sekä yhteiskunnallisiin artikkeleihin. Keväällä 2024 julkaistavan teoksen Ukrainan historia kolmessa vartissa lisäksi hän on julkaissut muun muassa teokset Suomen historia kolmessa vartissa, 50 vuotta sitten -sarjan osat 1957-1959, Urho Kekkonen - Minä olin diktaattori ja muita kirjoituksia sekä Kansalaiset - Suomen presidenttien merkittävimmät puheet 1917-2009.

 

Kustantaja: Aviador
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523812338
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 97.4

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.