Korkein minuus: ihmisen ikiaikaisen laajuuden kirja

Hellevaara, Miika

Omaelämäkerrallisessa romaanissa mies ja nainen matkustavat halki Portugalin, halki nykyisten ja menneiden elämien ja pohtivat ihmisenä olemista. Aina 1700-luvun Venäjältä nykypäivän Lissaboniin kulkeva parisuhdeteos kertoo kirjailijan rakkauksista - myös niistä, jotka edelsivät hänen nykyistä elämäänsä.

Portugalin kahviloiden, kaupunkien ja nähtävyyksien halki kulkeva runollisfilosofinen matkaromaani on pieni osa suurempaa tarinaa, joka aukeaa parhaillaan omiin kykyihinsä heräävän ihmiskunnan keskellä. Sen ytimestä löytyy suuri mysteeri ja planeettamme varjelluin salaisuus. Kulkiessaan halki lukemattomien aikakausien teos tulee kuvanneeksi ihmisenä olemisen ikiaikaista laajuutta.

VTM Miika Hellevaara on opettanut filosofiaa Turun Yliopistolla sekä kirjoittaa parhaillaan väitöskirjaa rauhan ja hyvän yhteiskunnan metafysiikasta. Opetuksensa hän ammentaa ajattelusta, joka on edeltänyt ihmiskunnan syntyä ja ajattelumme nykyistä vaatepartta.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523794863
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.