Kohti unelmabisnestä

Laine, Johannes

Yksinpuurtamisen, jatkuvien pitkittyvien työpäivien ja kannattamattoman yrittäjyyden aika on ohi. Olipa liiketoimintasi vasta aluillaan tai haluat viedä sen seuraavalle tasolle, tämä kirja on avain omannäköiseen menestykseen. Kohti unelmabisnestä ja unelma-arkea!

Kirja on suunnattu erityisesti yksinyrittäjille, mikroyrittäjille ja yrittäjyydestä haaveileville. Teos tarjoaa käytännön ohjeita ja inspiraatiota: se auttaa sinua rakentamaan menestyvää liiketoimintaa ja saavuttamaan yrittäjäunelmasi. Kirja esittelee Menestyjän kartano -mallin, jonka askeleiden avulla vahvan liiketoiminnan rakentaminen on suunniteltua.

Johannes Laineen missio on auttaa kasvuhaluisia pienyrittäjiä menestymään. Hän on auttanut tuhansia yrittäjiä eteenpäin. Laine pitää suosittua Kohti Unelmia -podcastia, on perustanut kasvuhaluisten pienyrittäjien yhteisön Kohti Unelmia -akatemian sekä toimii yhtenä Kohti Unelmia -tilitoimiston omistajana.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523794696
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.