YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Tiedon kirja lapsille

al-Ghazali, Imam

Miksi muslimit rukoilevat? Miksi oikeastaan Koraania pitäisi lukea? Tämän kirjan alussa lapset pohtivat näitä kysymyksiä ja päättävät pyytää apua vanhalta viisaalta mieheltä, Haj Abdullahilta, joka alkaa opettaa lapsille tiedon merkityksestä islamissa pohjautuen kuuluisan islamin oppineen Imam Al-Ghazalin opetuksiin.

Lapset oppivat, että tärkeintä ja arvokkainta tietoa on sydämen tieto. Sydäntä voi puhdistaa tekemällä hyviä tekoja ja opettelemalla hyviä ominaisuuksia, kuten epäitsekkyyttä, myötätuntoa ja toisten kunnioittamista.

Kirjassa klassisen islamin oppineen al-Ghazalin vuosisatojen ajan luetut opetukset on puettu lapsille ymmärrettävään muotoon. Kirjassa kuullaan mm. tarina muurahaisesta ja kynästä sekä pojasta, joka kadotti isänsä hevosen.

Vaikka Tiedon kirja lapsille on suunnattu ennen kaikkea lapsille, sen tarinat sopivat kaikenikäisille lukijoille. Se johdattaa lukijansa islamilaisen perinteen keskeisimpiin opetuksiin elämän tarkoituksesta ja eettisen tiedon välttämättömyydestä.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523794054
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L 29.7
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.