YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Seikkailu jäämerellä

Martinière, Pierre de la

Pierre Martin de la Martinière (1634-1676) oli ranskalainen lääkäri, joka koki merkillisiä seikkailuja silloisen tunnetun maailman äärilaidoilla: ensin Afrikassa, sitten laivalääkärinä Pohjoisella Jäämerellä. Hänen Pariisissa vuonna 1671 painettu matkakuvauksensa seikkailusta Jäämerellä oli ranskan kielellä ensimmäinen laatuaan. Sitä luettiin sadan vuoden ajan ainutlaatuisena kuvauksena arktisten seutujen ankarista olosuhteista.

Klassikkoteoksen on suomentanut ja kommentoinut Lapin yliopiston sivistyshistorian dosentti Osmo Pekonen. Hän on aikaisemmin suomentanut lukuisia muitakin vanhoja matkakertomuksia.

"Joka pirtissä on iso musta kissa, jota he suuresti arvostavat ja jolle he puhelevat kuin järkiolennolle. He eivät tee mitään kertomatta siitä kissalle, sillä he uskovat sen auttavan heitä heidän askareissaan. Joka ilta he tulevat kodastaan kysymään kissalta neuvoa, ja se seuraa heitä kaikkialle minne he menevät, niin kalaan kuin metsälle. Vaikka kyseinen elikko näyttää aivan kissalta, sen katse on kauhistuttava. Uskon silloin, ja uskon vieläkin, että niissä kissoissa asuu piru."

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523793255
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Kauno 2021 ja klassikot

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio2
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.