Olet ihana - Korosta parhaita puoliasi

Nyman Sohvi, Blom Roosa

Oletko kyllästynyt vaatekriiseihin, sovituskoppiraivareihin ja hutiostoksiin? Tuntuuko sinusta, että olet väärän kokoinen tai vartalosi on hassun mallinen? Ahdistaako sovituskopissa, kun vaatteet eivät istu tai mahdu?

Ei ole olemassa väärän mallisia tai väärän kokoisia vartaloita - on vain huonosti suunniteltuja vaatteita ja vääriä kauppoja shoppailla! Meidän ei tarvitse mahtua vaatteisiin vaan vaatteiden meille.

Kirjan avulla löydät tyylisi ja sinulle sopivat värit. Opit myös tunnistamaan vartalotyyppisi ja löytämään parhaat puolesi, joita opit korostamaan kauniilla vaatteilla. Huomaat, että olet juuri oikean kokoinen ja ikäinen. Saat vinkkejä eettiseen muotiin, vaatehuoltoon ja materiaaleihin. Opit luomaan toimivan vaatekaapin, joka palvelee sinua. - Jokaisella on oikeus kauniisiin vaatteisiin ja upeaan ulkonäköön.

Lisäksi saat ihania itsetuntoharjoituksia, joilla lisäät rakkautta itseäsi kohtaan ja kohotat itsetuntoasi. Muista, että olet ihana juuri tuollaisena!

Sohvi Nyman on pitkän linjan stylisti, vaatetusalan artesaani ja ihanuusvalmentaja. Hän on on työskennellyt muodin ja kauneuden parissa vuodesta 2005. Sohvi on tuttu tv:stä sekä naistenlehtien muuttumisleikeistä ja iltapäivälehtien tyyliasiantuntijuudesta. Kyllästyttyään pinnalliseen muotimaailmaan Sohvi halusi auttaa ihmisiä, jotka kipuilevat vaatekriisien ja itsetunto-ongelmien kanssa. Hänen mielestään jokainen on ihana omana itsenään. Sohvi opiskeli ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi sekä NLP:tä, ja näin syntyi ihanuusvalmennus.

Roosa Blom on vastuullisuusvaikuttaja, vaatetusalan artesaani ja muotialan ammattilainen. Hän on aiemmin työskennellyt vastuullisen muodin parissa ja oman muotibrändin lisäksi omistanut vaatelainaamon. Hän vaikuttaa myös somessa ja jakaa vastuulliseen elämäntyyliin liittyviä vinkkejä ja inspiraatiota Instagramissa ja blogissaan. Roosasta on kirjoitettu kymmeniä lehtijuttuja. Äitiyden ja muuttuneen vartalon myötä hän on alkanut puhua vielä enemmän kehopositiivisuudesta ja oman kehon hyväksymisestä, joka ei ole ollut helppoa. Roosa haluaa rikkoa kehoihin liittyviä tabuja ja avata silmiä ympärillämme vallitsevalle läskifobialle ja -vihalle.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523792968
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 17.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Kasvatus ja koulu

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.