Matilda Myrskytuuli (esikoisromaani)

Tikkanen, Tiinamari

Minä elin siellä. Synnyin sinne, kadotin itseni ja persoonani loputtomaan synnin pelkoon. Taistelin itseni ja lapseni irti, ja nyt kun katson tarinaani taaksepäin vahvana soturina, näen takanani myös valtavasti rakkautta ja hyvyyttä.

Tämä kirja on kirjoitettu on heille, jotta he näkisivät toisen puolen, meille, jotta me muistaisimme ja teille, että ymmärtäisitte.

--

Tämä kirja on syntynyt tuskasta, rauhasta ja rakkaudesta. Siitä tuskasta, kun syntyy uskonnolliseen liikkeeseen, joka käy lopulta liian ahtaaksi. Rauhasta, kun hyväksyy taistelun jälkeen kaiken, antaa anteeksi ja päästää irti jatkaen eteenpäin. Rakkaudesta, kun valitsee nähdä juuriensa kauneuden ja ymmärtää kaiken tapahtuneen olevan osa elämän kutomaa viisasta verkkoa.

Matilda Myrskytuuli on nuoren naisen riipivän kaunis kasvutarina irti vanhoillislestadiolaisuudesta. Silmiä ei pysty enää sulkemaan niiden avauduttua, eikä sydämen ääni enää vaimene. Peloteltu maailma ei olekaan paha, vaan se kannattelee. Ja kun sille avautuu, sydän on valmis antautumaan ja vastaanottamaan aivan uudenlaista rakkautta.

Matilda Myrskytuuli on porvoolaisen Tiinamari Tikkanen omakohtainen esikoiskirja.

 

Kustantaja: Basam Books (uusi)
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523792692
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.