YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Tunteiden valjastamisen taito

Federley, Petri

Tunteiden valjastamisen taito -teoksen luonnosmaisen ihmiskuvan siveltimen vedot piirtyvät evoluutiopsykologian, moraalin ja erilaisten mielen rakennetta kuvaavien mallien väreistä. Se auttaa tuntemaan itsensä lajinsa ja sukupuolensa edustajana.

Tunteiden patoaminen on sen ymmärtämistä, minkälaiset asiat vaikuttavat meihin. Tunteiden valjastaminen on sellaisen tunne-elämän taitamista, jossa koetaan elämän merkityksellisyyttä ja sisäistä rauhaa - riippumatta siitä minkälainen maailma ympärillä on. Kirja on tarkoitettu ihmisille - erityisesti keski-ikää hipovalle miehille - joilla kaikki on hyvin mutta se ei täysin vakuuta.

Esikoiskirjailija Petri Federley on sosiaalipsykologian maisteri, jonka juuret imevät vaikutteita niin tieteestä kuin kiinalaisen lääketieteen, urheilun psyykkisen valmennuksen ja muotoilun parista. Hän on toiminut Yhdysvaltalaisen Institute for Venture Science -instituutin asiantuntijana.

https://tunteidenvaljastamisentaito.fi/

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523792661
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.