YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Löydä luonnollinen äänesi - Ääni, kehosi instrumentti

Rouvinen, Sara

Meissä jokaisessa on ihmeellinen instrumentti, joka kulkee mukanamme läpi elämän: ääni. Tämä kirja opettaa soittamaan sitä parhaalla tavalla. Löydä luonnollinen äänesi vie lukijan ainutlaatuiselle ja intiimillekin matkalle äänen maailmaan ja sen parantavaan voimaan.

Ääntä on hyödynnetty kautta aikojen rentoutumismenetelmänä ja tunteiden välittäjänä. Sen merkitys kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ja elämässä menestymiselle on suuri. Kirja avaa äänen eri piirteitä ja rohkaisee lauluun, puhumiseen ja vapaaseen ilmaisuun, olitpa sitten esiintyjä, puhetyöntekijä tai muuten vain kiinnostunut äänestäsi. Helppojen ja monipuolisten harjoitusten sekä käytännön vinkkien avulla lukija oppii huoltamaan ääntään ja kehittämään sen voimaa, tunneilmaisua, kestävyyttä, kirkkautta ja syvyyttä.

Sara Rouvinen on valmentanut esiintymistä ja äänenkäyttöä yli 10 vuotta lukuisissa yrityksissä ja organisaatioissa Suomessa ja ulkomailla. Hän on puheviestinnän FM, laulunopettaja, monikulttuurisen perheen äiti ja esiintyvä taiteilija, joka julkaisee omaa musiikkiaan nimellä Sara Heleen.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523790490
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.