YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Tuonen korppi

Rönnbacka, Christian

Haudatut salaisuudet pyrkivät aina pintaan

Tuonen korppi on Christian Rönnbackan huippusuositun Hautalehto-dekkarisarjan kuudes osa, jossa komisario Antti Hautalehto työtovereineen joutuu selvittämään tähänastisen uransa haastavinta tapausta.

Korpin huuto rikkoo Sipoon metsissä sijaitsevan kalkkilouhoksen yllä vallitsevan hiljaisuuden. Louhokselle eksynyt nuorisojoukko tekee järkyttävän löydön, kun syvältä kallioiden lomasta pilkottaa miehen irtonainen käsivarsi.

Komisario Antti Hautalehto joutuu uransa visaisimman tapauksen eteen louhoksesta kaivettua ruumista tutkiessaan. Surman tekotapa, ruumiin sijainti ja tekijän motiivi ovat kaikki hämärän peitossa, ja tutkinta vaikuttaa toivottomalta.

Yllättävän johtolangan löytyessä Hautalehto päätyy kokoamaan karmivaa palapeliä, jonka viimeinen pala voi koitua hänen kohtalokseen.

Christian Rönnbacka (s. 1969) on poliisitaustainen kirjailija ja seikkailija. Luonnonrauhassa viihtyvä Rönnbacka toimii myös tislaamon osakkaana.

Rönnbackan suositut Hautalehto-dekkarit ovat tulleet tunnetuiksi omaleimaisesta huumoristaan ja poliisityön asiantuntemuksesta. Äänikirjapalvelu BookBeat on valinnut Christian Rönnbackan vuoden kotimaiseksi dekkaristiksi kahtena peräkkäisenä vuotena, 2020 ja 2021. Hautalehto-sarjan neljännestä osasta Kylmä syli on tehty C Moren alkuperäissarja. Tv-sarjaan on tulossa uusi tuotantokausi, jonka tapahtumat kietoutuvat Rakennus 31 -dekkarin tarinaan. Hautalehdon lisäksi Rönnbacka kirjoittaa myös uutta, kansainvälisen rikollisuuden syövereihin sukeltavaa dekkarisarjaa, jonka toinen osa Henna Björk: Jahti ilmestyy toukokuussa 2023.

Rönnbackalta on julkaistu myös tietokirjoja, kuten Kävikö käry? Vakuutusetsivien parhaat tarinat ja Riskiretki: Seikkailu muinaisilla reiteillä.

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789523769861
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio2
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.