Amandan kolme kesää

Savonen, Meri

Kiire rakastaa.

Meri Savosen lämminhenkisessä esikoisromaanissa Amandan kolme kesää neljääkymppiä lähestyvä nainen joutuu miettimään uudestaan unelmaansa omasta perheestä.

Illalla tuli taas riitaa, ja Jon lähti tapansa mukaan omille teilleen. Amanda itki koko yön. Seuraavana päivänä hän käpertyy eteisen kuramatolle odottamaan Jonin tuloa, turhaan. Amanda Aalto on jäänyt yksin.

Kesän päätteeksi alkava opettajantyö johdattelee Amandan ajatuksia uusille urille, mutta mieli pysyy alamaissa, vaikka rakas Anna-sisko sekä työkaverit, aina oikeat sanat löytävä Iida, energinen Stella ja värikäs Frau Fehling, yrittävät auttaa parhaansa mukaan. Amandasta tuntuu, että hänen haaveensa omasta perheestä on karannut kuin ilmapallo taivaalle.

Onneksi Amandalla on toinenkin haave. Sen toteuttamiseksi hän pestautuu kesätöihin muuttofirmaan. Hoosiannaa huutavat lihakset ja parikymppisten muuttomiesten työtiimi osoittautuvat yllättävän toimivaksi yhdistelmäksi toipumisen tiellä. Matkallaan Amanda löytää jotakin uutta itsestään sekä hymyn, joka sulattaa sydänjään.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523769403
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.