YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Antiikkia ja onnekkaita löytöjä
Ei saatavilla

Antiikkia ja onnekkaita löytöjä

Fforde, Katie

Ranskalaisia suudelmia

Katie Fforden hyvän mielen romaani Antiikkia ja onnekkaita löytöjä avaa oven vanhojen tavaroiden lumolle ja hehkuvalle romanssille.

Siskokset Gina ja Sally Makepeace perivät myyntipaikan pienen maalaiskylän antiikkikeskuksesta. Antiikkialan saloihin perehtyessään he tutustuvat paikan johtajaan, Matthew Ballingeriin. Sekä Gina että Matthew ovat kokeneet kovia rakkauselämässä, mutta kemia heidän välillään on väistämätöntä. Tunteet heräävät yhteisellä työmatkalla.

Matkan jälkeinen tömähdys arkeen on kova. Vasta heränneet unelmat ovat murentua yksi toisensa jälkeen. Gina käärii hihansa ja valjastaa käyttöönsä sekä PR-maailmasta että antiikkibisneksestä oppimansa taidot, mutta hyväksyykö Matthew hänen rajoja rikkovan suunnitelmansa?

Katie Fforden Antiikkia ja onnekkaita löytöjä ihastuttaa ainutlaatuisella miljööllään ja rakastettavilla henkilöhahmoillaan.

Katie Fforde (s. 1952) on englantilainen kirjailija, joka asuu perheensä kanssa Cotswoldsissa ja on sydämeltään ikuinen maalaistyttö. Useissa eri ammateissa työskennellyt Fforde on kirjoittanut kymmeniä lukijoiden suursuosikeiksi nousseita teoksia. Hänen mielestään rakastuminen on parasta mitä olemassa on.

Ystävänpäivänä 2024 ilmestyvä Antiikkia ja onnekkaita löytöjä on Fforden kolmas suomennettu romaani. Aiemmin häneltä on julkaistu suomeksi romaanit Kevättä mielessä ja Salainen puutarha.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523769021
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.