YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kalman kehtolaulu

Netley, Rebecca

Kun kuulet sen, on jo liian myöhäistä

Rebecca Netleyn Kalman kehtolaulu on hyytävän tunnelmallinen kummitustarina syrjäisestä kartanosta 1860-luvun Skotlannissa

Yksinäinen Elspeth Swansome palkataan yhdeksänvuotiaan Maryn lastenhoitajaksi syrjäiselle Skelthsean saarelle Skotlannin rannikolle. Mary ei ole puhunut sanaakaan ääneen sen jälkeen, kun hänen kaksoisveljensä William menehtyi yllättäen ja lasten edellinen hoitaja katosi saarelta jäljettömiin.

Kukaan ei suostu puhumaan siitä, mitä Williamille tapahtui. Kukaan ei myöskään kerro, miksi kartanon käytävillä kuuluu öisin hypnoottinen kehtolaulu. Tai sitä, miksi tyhjiin huoneisiin ilmestyy outoja nukkeja ja aavemainen vihellys kaikuu kartanon seinissä yön saapuessa.

Eräänä talvisena päivänä kiristyvä pakkanen katkaisee yhteydet mantereelle juuri kun Elspeth ja Mary ovat saarella kahdestaan. Kartanon synkkien varjojen keskellä Elspeth joutuu pohtimaan painajaisista pahinta: ovatko he Maryn kanssa sittenkään yksin?

Rebecca Netleyn esikoisteos Kalman kehtolaulu on selkäpiitä hyytävä kauhukertomus, joka jää kummittelemaan lukijan mieleen kuin kartanon seinissä kaikuva vihellys.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523767454
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.