Ja sitten tulit takaisin

Mansell, Jill

Sydäntalven lämmittävin lukuherkku.

Hyvän mielen kirjallisuuden kuningattareksi nimetyn Jill Mansellin Ja sitten tulit takaisin on romaani ystävyydestä, uusista mahdollisuuksista ja siitä, miten löytää vihdoinkin perille.

Kuvittele taianomainen, talvinen Venetsia. Kuvittele takinkaulukselle laskeutuvat lumihiutaleet, orastava lumisota ja pullo proseccoa. Kuvittele täydelliset puitteet nuorelle rakkaudelle. Juuri tällaisissa puitteissa Didi Laing ja Shay Mason rakastuivat. Rakkaus kesti puolisen vuotta, mutta sitten tapahtui jotain, mikä järkytti kokonaista Elliscomben kylää Cotswoldsissa. Shay lähti jättämättä edes hyvästejä, katosi kuin tuhka tuuleen.

Ja nyt, kolmetoista vuotta myöhemmin, Shay palaa Elliscombeen täyttääkseen isänsä viimeisen toiveen. Didi päättää olla välittämättä sisällään heräävästä vanhasta kipinästä, sillä hänellä on kaikki hyvin: työ hotellin johdossa sekä puolen vuoden kuluttua siintävät häät. Shayn paluu nostaa pintaan vanhat salaisuudet, ja vaikuttaa siltä, että niin on ollut jonkun tarkoituskin...

Jill Mansellin romaanit ovat riemastuttaneet jo miljoonia lukijoita eri puolilla maailmaa. Hänen viides suomennettu teoksensa Ja sitten tulit takaisinkertoo elämän kirpeydestä ja suloisuudesta niin herkullisesti, että sen henkilöiden kanssa haluaisi ystävystyä. Talvinen tarina on kuin lämmin halaus lukijalle.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523766129
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.