YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Hotelli Flanagansin uudet tuulet

Hellberg, Åsa

Lontoolaisen loistohotellin uudet haasteet

Åsa Hellbergin Hotelli Flanagansin uudet tuulet -kirja on tunteita nostattavan trilogian päätösosa täynnä yllätyksiä, suhdekiemuroita ja elämäniloa

Frankie rakastaa hotellinomistajan elämää. Häntä ei häiritse edes se, että hänen tärkein ystävänsä Billie on häipynyt toiselle puolen Atlanttia edistääkseen uraansa. Niin kauan kuin hänen perheensä ja tiiminsä ovat Flanagans-hotellissa, kokee Frankie pystyvänsä mihin tahansa. Mutta kun hänen avioliittonsa ajautuu yhtäkkiä karille, jokin syvälle Frankien sisimpään haudattu pulpahtaa pintaan. Hänen täytyy myöntää itselleen, ettei hän pysty enää kaikkeen yksin.

Billielle Frankien avunhuuto tulee pahimpaan mahdolliseen aikaan. Billie on juuri saanut napattua kiinni roolista, jonka saadakseen hänen näyttelijäkollegansa tekisivät mitä tahansa. Hän on myös päässyt New Yorkin loisteliaisiin seurapiireihin ja löytänyt elämänsä rakkauden. Kaikki maailman mahdollisuudet vaikuttavat olevan hänen ulottuvillaan, mutta voiko Billie olla vastaamatta Frankien avunpyyntöön?

Åsa Hellbergin Hotelli Flanagansin uudet tuuleton lontoolaisesta loistohotellista, sen johtajattarista ja henkilökunnasta kertovan trilogian liikuttava päätösosa, joka vie lukijan 2000-luvun alun kiihkeisiin tunnelmiin.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523765689
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.