YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Pariisin kirjakauppias

Maher, Kerri

Kerri Maherin historiallinen romaani Pariisin kirjakauppias kertoo maailmankuulun Shakespeare and Company -kirjakaupan vaiherikkaan tarinan

Kun nuori amerikkalainen Sylvia Beach avaa Shakespeare and Company -kirjakaupan hiljaiselle pariisilaiskadulle vuonna 1919, hänellä ei ole pienintäkään käsitystä siitä, miten voimakkaasti hänen kirjakauppansa tulee mullistamaan kirjallisuuden tulevaisuuden.

Vasta perustetusta kirjakaupasta tulee nopeasti paljon enemmän kuin vain pelkkä kauppa, ja monet ensimmäisen maailmansodan jälkeisen ajan kirjailijakuuluisuudet, kuten Ernest Hemingway, alkavat pitää sitä kuin toisena kotinaan. Viehättävän kirjakaupan seinien sisällä muodostuvat hiljalleen monet vuosisadan tärkeimmistä kirjailijasuhteista. Kun Sylvia ottaa riskin ja julkaisee James Joycen kiistellyn Ulysses-romaanin, Shakespeare and Company päätyy koko kirjallisuusmaailman valokeilaan.

Nousukiito ei voi kuitenkaan jatkua ikuisesti. Henkilökohtaisten ja taloudellisten kriisien keskellä Sylvian täytyy päättää, mitä Shakespeare and Company -kauppa hänelle lopulta merkitsee ja mitä hän on valmis tekemään rakkaan kirjakauppansa vuoksi. Kerri Maherin Pariisin kirjakauppiasantaa lukijalle pääsyn kenties maailman kuuluisimman kirjakaupan vaiheisiin kuvankauniissa Pariisissa ja saa rakastumaan uudelleen kirjallisuuteen.

Lue myös:
The Paris Bookseller

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523765382
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuuskauno

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.