YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kasvojenkerääjä
Ei saatavilla

Kasvojenkerääjä

Hancock, Anne Mette

Älä näytä kasvojasi

Anne Mette Hancockin Kaldan & Schäfer -sarjan toinen osa on hermoja raastava trilleri mystisesti kadonneesta pojasta ja kaikkialla tarkkailevista kasvoista

Nuori poika Lukas katoaa jäljettömiin matkalla kouluunsa. Toimittaja Heloise Kaldan kiinnostuu katoamistapauksesta ja haastatellessaan koulun henkilökuntaa törmää poliisiystäväänsä Erik Schäferiin, joka vastaa katoamisen tutkinnasta.

Lukasista ei ilmene havaintoja tutkinnan edetessä, mutta pojan puhelin löytyy. Sen valokuvagalleria paljastaa Lukasin olevan pakkomielteisen kiinnostunut pareidoliasta, ihmisen taipumuksesta nähdä kasvoja arkipäiväisissä esineissä ja asioissa. Yksi valokuva herättää Kaldanin ja Schäferin mielenkiinnon: kuva ladon ovesta, jossa hahmottuvat selkeät ihmiskasvot. Onko kuva vihje pojan olinpaikasta?

Kaldan joutuu hylkäämään keskeneräisen juttunsa post-traumaattisesta stressistä kärsivistä sotilaista voidakseen keskittyä kokonaan kadonneen pojan tapaukseen. Mutta kun Lukasin katoamisen johtolangat alkavat osoittaa näiden sotilaiden suuntaan, Kaldan ja Schäfer joutuvat keskelle jotain todella synkkää ja vaarallista. Minne Lukas on kadonnut? Ja kuka tai mikä on "Omenamies", josta seudun lapset varoittavat toisiaan pelokkain kuiskauksin?

Anne Mette Hancockin Kasvojenkerääjä on toinen osa piinaavan jännittävässä Kaldan & Schäfer -trillerisarjassa, joka jättää leimansa lukijan sisimpään.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523763470
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.