YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Huonesiivooja

Prose, Nita

Hän tietää sinusta kaiken. Tiedätkö sinä hänestä mitään?

Nita Prosen Huonesiivooja-romaanissa ihastuttavan omintakeisen huonesiivoojan maailma kääntyy ylösalaisin, kun hän päätyy selvittämään hotellissa tapahtunutta murhaa

Molly Gray ei ole kuin muut ihmiset. Hän kamppailee sosiaalisten taitojensa kanssa ja tulkitsee usein väärin muiden aikomukset. Mollyn isoäiti järjesteli ja tulkitsi Mollyn elämän hänen puolestaan, antaen Mollylle yksinkertaiset säännöt, joiden mukaan elää elämäänsä.

Siitä lähtien, kun isoäiti menehtyi muutama kuukausi sitten, on Molly joutunut kohtaamaan monimutkaisen maailman itsekseen. Hän heittäytyy täysillä työhönsä, jossa hän loistaa persoonallisuutensa, millimetrintarkan siivousjälkensä ja virheettömän etikettinsä vuoksi.

Mollyn järjestelmällinen elämä kääntyy kuitenkin yhtäkkiä ylösalaisin, kun hän astuu sisään pahamaineisen ja äveriään herra Blackin sviittiin. Hotellin vakiovieraan asumus on täysin romuna, ja itse herra Black makaa sängyssä menehtyneenä. Ennen kuin Molly ehtii kissaa sanoa, on hän eriskummallisen käytöksensä vuoksi poliisin pääepäilty. Salaperäisten sattumusten keskipisteeseen joutunut Molly saa apua yllättävältä taholta, ja apuriensa kanssa hänen on selvitettävä, mitä herra Blackille oikein tapahtui, ennen kuin on liian myöhäistä.

Nita Prosen Huonesiivooja on suljetun paikan murhamysteeri ja sydäntä lämmittävä tarina siitä, millaista on olla kuin kuka tahansa meistä mutta silti täysin erilainen.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523761797
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Uusirikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.