Sekainen ihana elämämme

Isaac, Catherine

Mitä jos rakkaus vaatii salaisuuden, joka särkee sydämesi? 

Catherine Isaac kutoo Sekainen ihana elämämme -kirjassa unohtumattoman kertomuksen menetyksestä, rakkaudesta ja ystävyydestä aurinkoisen Gardajärven rannalla 

Kun Allie avaa isoäitinsä talosta sattumalta löytämänsä piilotetun kirjeen, hänen koko elämänsä kääntyy päälaelleen. Kirjeen yllättävät salaisuudet uhkaavat satuttaa hänen kaikkein rakkaimpiaan, ja hän palkkaa yksityisetsivän selvittämään, mitä hänen edesmenneelle äidilleen tapahtui kesänä ennen kuin Allie syntyi. 

Allie ottaa vapaata tutkijan työstään ja päätyy Gardajärven auringon paahtamille rannoille parhaan ystävänsä Edin kanssa. Myös Ed on pakomatkalla omasta elämästään ja toivoo auringon haalistavan murheensa. Kirjeen salaisuudet johtavat tunteikkaisiin paljastuksiin, joita kumpikaan heistä ei ole voinut odottaa. Arvoitusten keskellä Allien täytyy löytää sisältään voima kohdata perheensä solmuinen menneisyys ja löytää oikea kurssi kohti omaa tulevaisuuttaan. Myös Edin on tehtävä valinta, joka mullistaa monta elämää. 

Catherine Isaac koukuttaa Sekainen ihana elämämme -kirjassa lukijan vuoristoradan lailla mutkittelevaan tarinaan, joka on täynnä aurinkoa, kyyneliä, jännitystä ja sydämen pakahduttavaa rakkautta.  

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523761629
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.