YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Tarinatemppukone
Ei saatavilla

Tarinatemppukone

Ylimäki, Leena

Tarinatemput ovat kuin pieniä taikoja, joiden avulla tarinat heräävät eloon!

Nämä kortit sisältävät lukuisia vinkkejä, joiden avulla tavallisen lukuhetken voi muokata kokemukselliseksi ja osallistavaksi toiminnaksi. Tarinatempuissa heittäydytään yhdessä ryhmän kanssa mielikuvitusleikkiin ja tarkastellaan tarinaa eri näkökulmista – tarinan päähenkilö voi vaihtua, kertomukseen voi tulla uusia juonenkäänteitä tai satu voidaan tulkita aivan uudella tyylillä.

Helposti toteutettavat tarinatemput paitsi piristävät lukuhetkeä myös vahvistavat kielellistä kehitystä sekä ilmaisu- ja vuorovaikutustaitoja. Niiden toteuttaminen ei vaadi aiempaa kokemusta draamatyöskentelystä. Temppuja voi varioida ryhmän koon ja osallistujien iän mukaan.

Näissä tempuissa jokainen osaa ja onnistuu!

Kuvittaja: Riikka-Elina Rissanen.

Leena Ylimäki, KM, erityisopettaja ja draamakasvattaja, on yli kymmenen vuotta kouluttanut muun muassa varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen henkilökuntaa draamatyöskentelyn mahdollisuuksista. Hän haluaa tuoda esille draaman ilon, hyödyn ja monipuolisuuden eri-ikäisten kanssa.

Riikka-Elina Rissanen, FM, on kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä. Kuvillaan hän haluaa kertoa tarinoita ja välittää tunteita ja tunnelmia. Piirtäminen on hänen elämänmittainen intohimonsa.

Kustantaja: 000 KORJAA KUSTANTAJA
Sidosasu:
ean: 9789523704688
Ilmestymisvuosi: 2024

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.