YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Katumisen taito

Pink, Daniel H.

Kaikkia meitä kaduttaa. Lukuisten tutkimusten mukaan katumus on ihmisten useimmin tuntema kielteinen tunne. Olipa katumuksen aihe iso tai pieni, katumuksen tunnetta ei kannata ohittaa. Katumuksen tunne osoittaa meille oppimisen ja elämässä kasvamisen paikat. 

Tämä kirja opettaa, miten katumista voi käyttää myönteisenä voimana niin, ettei se lannista. Kirja osoittaa, millä tavalla katumuksen monia vahvuuksia voi käyttää parempien päätösten tekemiseen, tehokkaampaan työntekoon ja opiskeluun sekä tuomaan merkityksellisyyttä elämään. 

Katuminen ei ole vaarallista tai epänormaalia. Se on terveellistä ja yleismaailmallista, olennainen osa ihmisenä olemista. Katuminen on arvokasta. Se selkeyttää ja ohjaa. Katumus tekee meistä inhimillisiä. Se antaa meille toivoa. 

Daniel H. Pink on kirjoittanut menestysteokset Drive, To Sell Is Human ja When (suom. Milloin? 2019). Tässä kirjassaan hän hyödyntää psykologian, neurotieteen, taloustieteen ja biologian tutkimuksia haastaakseen laajalti vallitsevia oletuksia tunteista ja käyttäytymisestä. Kirjan oikeudet on myyty 30 maahan. 

Kustantaja: Tuuma Kustannus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523704466
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.