Olipa kerran ongelma

Yamada, Kobi

Mitä ongelmilla tehdään? Mihin niitä edes tarvitaan? 

Tämä on tarina lapsesta, joka saa erityisen sitkeän ongelman. Ensin hän yrittää jättää sen huomiotta ja sitten hätistää sitä pois, mutta mikään ei auta. Mitä kauemmin lapsi ongelmaa välttelee, sitä suuremmaksi se tuntuu kasvavan. Mutta kun hän lopulta kerää rohkeutensa ja kohtaa pulmansa, se osoittautuukin aivan toisenlaiseksi kuin hän on luullut! 

Olipa kerran ongelma on tarkoitettu lukijoille, joilla on joskus ollut ongelma, jonka he ovat toivoneet vain katoavan tiehensä. Se inspiroi katsomaan ongelmia tarkemmin ja pohtimaan, miksi ne ovat ylipäätään olemassa. Vain niin voimme päästä perille niiden tarkoituksesta ja saada samalla selville jotakin ihmeellistä - sekä ongelmistamme että itsestämme. 

Kobi Yamada on useiden inspiroivien lahjakirjojen ja ideoiden luoja. Hän asuu onnellisena elämänsä rakkauden ja kahden huippuhauskan lapsensa kanssa Yhdysvaltojen luoteisrannikolla, missä hän saa uskoa ideoihinsa joka ikinen päivä. Hän tuntee olevansa maailman onnekkain ihminen. 

Mae Besom aloitti uransa hahmosuunnittelijana valmistuttuaan Sichuanin kuvataideakatemiasta. Rakkaus kuvittamiseen vei kuitenkin pian voiton, ja Mae työskentelee nykyään täysipäiväisesti lastenkirjojen kuvittajana. Lumoaviin kuvituksiinsa hän luo tekstuuria ja valoa perinteisin menetelmin, lyijykynällä ja vesiväreillä. 

"Vaikka kaikkia ongelmia ei helposti selvitetäkään, tämä kirja on kauniisti kuvitettu muistutus sen mahdollisuudesta." 
- Booklist 

Kuvittaja: Mae Besom 

Suositusikä 4+ 

Kustantaja: Kumma
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523702097
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: L85.22
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset uusi

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.