Ympäristökasvatus - Kestävän tulevaisuuden käsikirja
Ei saatavilla

Ympäristökasvatus - Kestävän tulevaisuuden käsikirja

Cantell, Hannele

Mitä uutta tietoa ympäristöstä tarvitaan, jotta ympäristökasvatusta voi toteuttaa monipuolisesti? Kuinka ympäristöahdistuksen kasvaessa voidaan vahvistaa toivoa ja positiivista tulevaisuusajattelua? 

Ympäristökasvatus - Kestävän tulevaisuuden käsikirja on kirjoitettu nykyhetken tarpeet huomioiden. Kirjassa käsitellään ympäristökasvatuksen perusteita muun muassa henkilökohtaisen ympäristösuhteen rakentumisen näkökulmasta. Tarkastelussa ovat niin ympäristöön liittyvien asenteiden ja arvojen muodostuminen kuin osallisuus ja toiminta ympäristön puolesta. 

Kirja tarkastelee ympäristöä ja ympäristökasvatusta laaja-alaisesti. Muun muassa kestävän kehityksen tavoitteet, globaalikasvatus ja ilmastokasvatus ovat läheisesti kytköksissä ympäristökasvatukseen. Kirjassa on paljon konkreettisia esimerkkejä näistä eri näkökulmista. 

Kirja on perusteos jokaiselle opettajalle, opettajaopiskelijalle ja kasvattajalle. Kirjan avulla lukija saa haltuunsa alan peruskäsitteet ja pääsee pohtimaan kestävän tulevaisuuden erilaisia näkökulmia ja vaikuttamismahdollisuuksia. 

Kirjan kirjoittajat Hannele Cantell, Essi Aarnio-Linnanvuori ja Sirpa Tani ovat kaikki alan kokeneita tutkijoita ja toimijoita. 

Kustantaja: PS-Kustannus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523700345
Kirjastoluokka: 50.1
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Kasvatus ja koulu

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.