YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Näkyvät ja näkymättömät

Kauppinen, Touko

Nipe on päätynyt metsään, vanhaan teollisuushalliin. Paljon emme tiedä, mutta jokin on ajanut hänet hakemaan yhteyttä luontoon. Hallin hämähäkkien, edesmenneen hevosensa ja satunnaisten paikalle saapujien kanssa hän saarnaa käsitystään maailmasta.

Aivan kaikki eivät ole myötämielisiä hänen puheilleen. Pertistä ja Teposta sukeutuu vaarallinen pari, poliisit käyvät tutkimassa eläinsuojelurikosta. Kaikki tyynni Nipe elää kuten haluaa, ulkopuolella, siitäkin huolimatta, että jokin näkymätön puhuu hänelle. Halu yhteyteen voittaa maalliset esteet.

Touko Kauppisen toinen romaani on kielen ja ajattelun taidonnäyte. Luonto ja sen oliot ovat yhtä kuin ihminen, oudon shamaanin asustelu metsikössä on yhtä aikaa hurmaavaa ja sydäntä kylmäävää. Ja ennen kaikkea Kauppisen teoksen kerronta kysyy meidän ja muiden yhdessä olemisen mahdollisuutta ja tapaa - ja, harvinaista kyllä, antaa siihen myös vastauksen, singulaarisen, niin kuin vain loistelias kirjallisuus pystyy.

 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523634848
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.