YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Rapsu Metsäläinen - Kamppailu kivikosta II

Lena, Frölander-Ulf

Murmelien kotikivikon toinen puoli kuuluu käärmeille, jotka pitävät murmeleita alamaisinaan ja ajavat näitä yhä ahtaammalle. Tarina alkoi Rapsu Huiskahäntä -kirjassa, jossa kaksi murmelikaverusta, Rapsu ja Käpy, ja heidän ystävänsä kyykäärme Siksak ryhtyivät vastustamaan käärmeiden hirmuvaltaa. Nyt kaverukset lähtevät etsimään Rapsun metsäreissulle kadonnutta isää, joka varmasti auttaa murmeleita pulassa.

Mutta missä isä on? Miksei häntä ole nähty kotona moneen vuoteen? Ja mikä ihme on kammottava kirkuna, joka kiirii läpi metsän?

Rapsu Metsäläinen on monitasoinen seikkailuromaani alakoululaisille. Metsän ihmeiden kummastelun ohessa se käsittelee lapsentasoisesti kipeää aihetta, vanhemman päihderiippuvuutta ja pettymystä, kun vanhempi ei olekaan sellainen kuin toivoisi. Painavasta aiheesta huolimatta kirja on humoristinen ja helppolukuinen, eikä herttaiseen ja uppiniskaiseen Rapsuun voi olla ihastumatta.

 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523634718
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.