Kaikki tämä elämä

Päiviärinta, Susanne

Elämässä tapahtuu asioita, joita ei pitäisi tapahtua. Sekä hyvässä että pahassa. Elämä tarjoaa myös sellaista, mistä emme osaa edes unelmoida. Niin on käynyt myös Susanne Päivärinnalle.

Susanne Päivärinta tunnetaan TV1:n tähtitoimittajana, joka irtisanoutui Yleisradiosta kohun saattelemana vuonna 2017. Peloton toimittaja on tentannut eri alojen vaikuttajia ja poliitikkoja neljällä eri vuosikymmenellä. Päivärinta on marssittanut tv-studioiden loisteeseen myös tavallisia kansalaisia kertomaan vääryyksistä ja epäkohdista.

Mutta miten ihmeessä kirjoittamista rakastanut Puu-Toppilan tyttö Oulusta päätyy televisioon? Entä mitä Yleisradiossa tapahtuu sen jälkeen, kun Päivärinta kysyy kuuluisassa haastattelussaan pomoltaan, saako hän nyt itse potkut?
Kaikki tämä elämä kuljettaa lukijansa läpi suomalaisen yhteiskunnan, median ja politiikan muutoksen. Päivärinnan matka kulkee Perämeren perukoilta kohti eurooppalaisuuden ja globaalin maailman laineita, jotka pyyhkäisevät suomalaisen Impivaaran pelkäksi kansallismielisten päiväuneksi.

 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523634701
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.