YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Tove! Tove Janssonin matka vapauteen ja maailman ääriin Suomen supernaisia

Virtanen, Leena;Pelliccioni, Sanna(kuv.)

Muumit ovat tehneet Tovesta maailmankuulun, ja Muumilaakson asukkaat tunnetaan kaikkialla. Toven elämä pyörii muumien ympärillä, mutta hän haluaisi tehdä jo muutakin. Kirjoittaa toisenlaisia tarinoita, maalata, piirtää. Tove tekee päätöksen: hän kirjoittaisi vihoviimeisen Muumikirjansa, mutta häntä hermostuttaa. Miten hän uskaltaa aloittaa jotain uutta? 
Tove lähtee maailmanympärimatkalle yhdessä kumppaninsa Tootin kanssa. Ensimmäinen määränpää on Japani. Siellä Tooti hankkii kaitafilmikameran, jolla hän kuvaa Tovea muun muassa Havaijilla, Meksikon temppeleillä ja Yhdysvalloissa amerikkalaisten unelmien ja vastakohtien äärellä. Matkalla löytyy vapaus ja into luoda jotain täysin uutta, mutta Tootin pikkuinen kamera tallentaa myös muistoja, joita voi katsella kotona ystävien kanssa. Syntyypä matkalla myös Kesäkirja. 
Suomen supernaisia -sarjan odotettu, Tove Janssonista kertova osa käsittelee Toven matkoja Tootin eli Tuulikki Pietilän kanssa. Se kuvaa jäähyväisten jättämiseen ja uuden aloittamiseen vaadittavaa rohkeutta ja inspiraatiota. 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523634046
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L85.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2311lapset 3pöytä

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma2
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.