YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Jättikurlun arvoitus

Niemelä, Reetta

Huh, miten kiireistä Pikkiriin elämä nykyisin onkaan! Pulmatoimistoon tulvii kasakaupalla pulmia ratkottavaksi, ja Pikkirii kirjoittaa kynä sauhuten vastauksia kaupunkilaisten kinkkisiin kysymyksiin omalla pulmapalstallaan. Olisipa aikaa välillä haaveksia ja popsia pannukakkuja...

Pulmatoimiston älynnystyröitä kaivataan jälleen, kun Mörjölän metsän uumenista alkaa kuulua kummallista kurlutusta. Pian koko Vilske kohisee Mörjölän kurlusta. Onko se todellakin tarunhohtoinen, mustikoita rakastava metsien Jättikurlu? Pitäisikö sitä suojella vai pelätä? Ja miten koulunsa paras röyhtäilijä, lapsi nimeltä Rusokki, liittyy tähän kaikkeen?

Pikkiriin pulmatoimisto on helppolukuinen ja sopivasti jännittävä sarja juuri lukemaan oppineille. Sarja perustuu Reetta Niemelän ja Katri Kirkkopellon Vilske-aapiseen luomaan kiehtovaan ja hassunhauskaan satumaailmaan.

 

Kustantaja: lasten keskus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523540323
Ilmestymisvuosi: 2019

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.