YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Hölmö rakkaus

Emezi, Akwaeke

Akwaeke Emezin raikas ja viettelevä uutuus uudistaa rakkausromaanin perinnettä

Feyi Adekola haluaa tuntea olevansa jälleen elossa. On kulunut viisi vuotta siitä, kun hän menetti elämänsä rakkauden onnettomuudessa, ja nyt hän on vihdoin päässyt takaisin jaloilleen. Siitä huolimatta Feyi ei tunne olevansa vielä valmis vakavaan suhteeseen, mutta kuuma kohtaaminen juhlissa sysää hänen kesäsuunnitelmansa uudelle kurssille.

Feyi matkustaa trooppiselle saarelle unelmien kumppanin kanssa - mutta kaataako vaarallinen jännitys, jota Feyi tuntee joka kerta hänen silmiensä osuessa talon toiseen asukkaaseen, orastavan suhteen ennen kuin se ehtii syvetä? Kuinka pitkälle Feyi on valmis menemään saadakseen toisen mahdollisuuden rakkauteen?

Akwaeke Emezin eläväinen ja intohimoinen teksti vie lukijan syvälle mahdollisuuksien ja paranemisen maailmaan, joka vaatii rohkeutta valita rakkaus ennen kaikkea muuta.

Akwaeke Emezi (s. 1987) on nigerialaistaustainen kirjailija ja videotaiteilija, joka asuu nykyään Yhdysvalloissa. Emezi on ehtinyt menestyksekkään kirjailijanuransa aikana kahmia tunnustuksia, palkintoja ja ehdokkuuksia. Häneltä on aiemmin julkaistu suomeksi romaanit Vivek Ojin kuolema ja Makeaa vettä.

 

Kustantaja: Kosmos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523521445
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.