YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Alaiset

Ravn, Olga

Tanskalaiskirjailija Olga Ravnin palkittu romaani on upea kuvaus siitä, mikä tekee meistä ihmisiä

Avaruusaseman miehistö koostuu heistä, jotka kuolevat, ja niistä, jotka eivät. Kun alukselle tuodaan outoja objekteja uudelta planeetalta, miehistön jäsenet huomaavat kiintyvänsä niihin, ja niin ihmiset kuin humanoiditkin alkavat kaivata samoja asioita: lämpöä ja läheisyyttä. Kaukaista planeetta Maata, joka elää enää vain heidän muistoissaan.

Hiljalleen miehistön jäsenet alkavat nähdä työnsä uudessa valossa, ja jokainen heistä joutuu kysymään itseltään, voivatko he jatkaa entiseen tapaan - ja mitä tarkoittaa todella elää.

Kirja koostuu työpaikan toimikunnan kokoamista todistajanlausunnoista. Ravnin proosa on samaan aikaan hyytävää ja liikuttavaa, riemastuttavaa ja pahaenteistä. Monenlaista kaipausta tihkuva Alaiset luotaa ihmisyyden ytimeen ja kritisoi tehokkuuden määrittämää elämäntyyliä.

Olga Ravn (s. 1986) on kriitikoiden ylistämä tanskalainen kirjailija ja runoilija. Hän kirjoittaa myös kirjallisuuskritiikkejä useisiin tanskalaisiin medioihin ja luotsaa feminististä performanssiryhmä ja kirjoittajakoulu Hekseskolenia.

 

Kustantaja: Kosmos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523521377
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuuskauno

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.