YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kohti yhdenvertaista koulua. Johdatus kulttuurienväliseen kasvatukseen ja muovautuvuuden pedagogiikkaan

Rissanen, Inkeri

Ajatukset ihmisten ja kulttuurien muovautuvuudesta vaikuttavat voimakkaasti siihen, millaisia tulkintoja teemme itsestämme, toisista ihmisistä ja maailmasta. Vahvistamalla opettajien ja oppilaiden muovautuvuusajattelun taitoja voidaan lisätä yhdenvertaisuutta niin kouluissa kuin yhteiskunnassa laajemmin.

Kohti yhdenvertaista koulua johdattaa kulttuurienvälisen kasvatuksen historiaan ja perusteisiin sekä esittelee muovautuvuuden pedagogiikkaa. Se tarjoaa runsaasti tutkimustietoa psykologisista ja sosiaalipsykologisista tekijöistä, jotka vaikuttavat oppilaiden erilaisiin mahdollisuuksiin. Mikä ylläpitää eriarvoisuutta koulussa? Mikä on opettajien ajattelun ja toiminnan merkitys? Entä miten opettajat voivat kehittää valmiuksiaan edistää oikeudenmukaisuutta ja yhdenvertaisuutta?

Kohti yhdenvertaista koulua on perusteos kulttuurienväliseen kasvatukseen. Se tarjoaa uusia tutkimusperustaisia näkökulmia sekä konkreettisia harjoituksia opettajankoulutukseen ja kouluihin.

 

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523452640
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 38.5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.