YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Maapallo puun latvassa - Afrikkalaisia kirjoituksia

Ranne, Katriina

Miten maailma luotiin maitopisarasta? Mikä sai Kuun kyyneliin, ja kuka puhkoi tähdet taivaaseen? Entä mitä tapahtui naiselle, joka taikavoimiensa turvin matkasi maailman ääriin muuttaakseen kohtalonsa?

Maapallo puun latvassa tarjoilee monipuolisen valikoiman afrikkalaisia kirjoituksia luomismyyteistä runouteen ja nykyproosaan. Mukana on kirjoitettua kirjallisuutta proosan ja runouden muodossa sekä alkujaan suullista kirjallisuutta, josta esimerkkejä ovat myytit ja kongolainen Mwindo-eepos. Taustoittavat johdantotekstit opastavat lukijaa niin eepoksen hykerryttäviin seikkailuihin kuin filosofisen ja uskonnollisen runouden teemoihinkin.

Kirjan tekstit lähestyvät monesta eri näkökulmasta ihmisenä olemisen perimmäisiä kysymyksiä. Niitä yhdistävät inhimillisten tunteiden kirjo, huumori ja syvällinen pohdinta. Mitä on hyvä elämä, ja kuinka kohdata kuolema? Miten tulisi suhtautua muihin ihmisiin ja eläimiin?

Kirja perustuu Yle Radio 1:n ohjelmasarjaan Afrikkalaisia kirjoituksia.

 

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523452626
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 11

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.