YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Maantiede ? maailmantiede: Ympäristö ja ihminen vuorovaikutuksessa

Tani Sirpa, Cantell Hannele, Hilander Markus, Jutila Heikki

Arvioitu ilmestymispäivä 15.9.2023

Ilmastonmuutoksen, luontokadon ja globalisaation kaltaiset ilmiöt vaikuttavat väistämättä ihmisten arkeen. Maantiede on oppiaineena ainutlaatuinen niiden tarkasteluun, koska siinä yhdistyvät luonnontieteiden ja ihmistieteiden tavat tarkastella maailmaa.

Maantiede - maailmantiede kertoo, miten maantieteen avulla voidaan ymmärtää monimutkaisia ilmiöitä, jotka vaikuttavat elämään sekä paikallisesti että globaalisti. Maailman tilaan liittyvien suurten haasteiden esittelyn lisäksi kirjassa taustoitetaan kattavasti maantieteen keskeisiä käsitteitä ja näkökulmia. Esille nousevat muun muassa maantieteen rooli arkielämässä sekä sen opetuksen ja opiskelun tärkeys osana arvokasvatusta.

Teos avaa lukijalle maantieteen merkityksen tieteenalana ja koulun oppiaineena sekä tarjoaa keinoja ympäristön ja ihmisen moniulotteisen vuorovaikutuksen tarkasteluun. Mukana on myös asiantuntijahaastatteluja, jotka syventävät näkökulmia ja tarjoavat kiinnostavan kurkistuksen maantieteen tutkijoiden työhön.

 

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523452466
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 40
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2312uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.