YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Ekosiivoojan käsikirja

Sirén, Ellinor

Puhdas koti luonnollisesti.

Haluaisitko sinäkin siivota kotisi ympäristöystävällisesti?

Tämän kirjan vinkeillä se onnistuu, sillä siivous voi olla sekä hauskaa, tehokasta että ekologista. Se on myös edullista, sillä suurimman osan pesuaineista voit tehdä itse - niinkin tavallisista aineksista kuin etikka ja ruokasooda. Ja kun luot siivoukseen omat, toimivat rutiinisi, järjestyksen ylläpitäminen on kiireisessäkin arjessa helppoa.

Vanhat konstit ovat muistamisen arvoisia, mutta mukana on myös uusia oivalluksia. Kiiltävä liesi, kristallinkirkkaat ikkunat, valkoiset kaakelit ja putipuhtaaksi pesty lapsen sängynpatja viehättävät niin entisajan emäntiä kuin tämän päivän ympäristötietoista ihmistä. Eikä kirjassa käytettyjen pesuaineiden haittavaikutuksista tarvitse kantaa huolta.

Kattavassa käsikirjassa on lisäksi vinkkejä vaatehuoltoon, kierrättämiseen, luonnonmukaisiin lelumassoihin sekä ulkotilojen puhdistukseen. Inspiroivat ennen ja jälkeen -kuvat vanhoista, uuden elämän saaneista kalusteista saavat sinutkin kokeilemaan näitä oppeja heti käytännössä!

 

Kustantaja: Mäkelä
Sidosasu:
ean: 9789523418363

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.