YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Olivia för alltid

Wickholm, Julia

Hur blir man sin egen person om man inte vet sitt ursprung? 

När Olivia var baby hittades hon övergiven på en sjukhustrappa. Nu, sexton år senare, får hon möjligheten att veta vad som hände, varför hennes föräldrar övergav henne. Med sin katt och en väska ger sig Olivia ut för att få svaren hon sökt i hela sitt liv. 

Men det går inte som hon tänkt. Polisen letar efter henne, hon har tappat sin mobil och har ingenstans att ta vägen. Tills hon träffar Fenix. Fenix med det röda håret och sneda leendet, som får Olivia att känna sådant hon inte känt förut. Hon flyttar in på Solrosgården, en oas för ungdomar som hamnat lite utanför, som inte riktigt hör hemma någonstans. 

Men tanken på hennes föräldrar finns kvar i bakhuvudet, samt känslan över att ha lämnat adoptivföräldrarna oroliga. Vill Olivia ens veta sanningen? Tänk om den är värre än hon kunnat föreställa sig? 

”Olivia för alltid” är en berättelse om sommaren då allting händer. Om vänskap och familj, längtan och svek. Om den första kärleken, som får allt annat att kännas obetydligt i jämförelse. Det är en berättelse om att skapa sin egen identitet. 

Kustantaja: Förlaget
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523331983
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: N84.31
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset ruotsi

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.