Katseen maanosat

Hautala, Pauli

Pauli Hautalan esikoisrunokokoelma Katseen maanosat on riemastuttava, uusia näkökulmia esiin kutsuva teos, jossa limittyvät ensyklopedinen kollaasi ja aforistinen runous. Hautalan teos kiinnittää lukijan huomion maapallon pieniin olentoihin ja ilmiöihin ja helposti huomaamatta jääviin arkisiin hetkiin. Se kantaa mukanaan suuria luonnontieteellisiä ja kulttuurihistoriallisia kaaria ja kysyy, millainen voisi olla kestävä tapa elää ja olla nykymaailmassa.

Katseen maanosat kyseenalaistaa, onko väistämätöntä tuntea avuttomuutta informaatiotulvan edessä. Millaisia syvyyksiä ja poeettisia oivalluksia luonnon ja ihmisten maailman kohtaamiseen syntyykään kun arvaamisen sijaan on mahdollista tietää.

Pauli Hautala (s. 1984) on kokkolalainen suomen kielen ja kirjallisuuden lehtori, jonka tekstejä on aiemmin julkaistu mm. Tuli & Savussa sekä Parnassossa ja jolle on myönnetty kunniamaininta J. H. Erkon kirjoituskilpailussa.

 

Kustantaja: Poesia
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523051874
Kirjastoluokka: 822
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Runot

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.