104 kuuluisaa möläytystä

104 kuuluisaa möläytystä

Sisättö, Vesa

Möläyttäjä sanoo epähuomiossa jotain, mitä ei olisi pitänyt sanoa. Esimerkiksi totuuden tai muuta täysin sopimatonta.
104 kuuluisaa möläytystä kokoaa viihtyisäksi paketiksi möläytyksiä Suomesta ja maailmalta, historian hämäristä 2000-luvun nettimaailmaan. Möläytykset ovat herättäneet suuttumusta, hilpeyttä ja toisinaan myötähäpeää. Niistä on seurannut hämmennystä, skandaaleja, vaalitappioita ja Berliinin muurin murtuminen. Hyvä möläytys saatetaan muistaa vielä sittenkin, kun kaikki muu möläyttäjästä on unohtunut. Aika monet möläytykset ovat sellaisia, että ne nykyään tiedetään täysin todeksi, mutta aikalaisilla on ollut sulattelemista.
104 kuuluisaa möläytystä tarjoaa kiinnostavan ja viihdyttävän lukutuokion. Se saattaa myös lohduttaa, kun seuraavan kerran innostut parin lasillisen jälkeen lausumaan mietteitäsi.

Vesa Sisättö on Espoossa asuva kirjailija ja toimittaja, joka on kirjoittanut mm. kirjat 101 yllättävää faktaa, 102 murrettua myyttiä ja 103 kummallista juttua.

 

Kustantaja: Avain
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523045446
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 03

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.